Ieder jaar komt het college van burgemeester en wethouders op bezoek bij inwoners in elke kern. In het voorjaar van 2019 zijn verschillende kernen bezocht en op dinsdag 1 oktober wordt de ronde  afgesloten in de kern Dalfsen.

(Advertentie)
College B&W bezoekt dorp Dalfsen

Om 19.30 uur start in ‘De Overkant’ de informatieavond, die georganiseerd wordt in samenwerking met Plaatselijk Belang dorp Dalfsen. Het college gaat graag in gesprek met inwoners uit Dalfsen over actuele ontwikkelingen in het dorp en in de gemeente.

{loadmoduleid 133}

Burgemeester Van Lente verzorgt de opening van de gemeentelijke informatieavond. “Hoewel ik in januari begonnen ben en al met veel inwoners en ondernemers kennis heb mogen maken, is dit een mooie gelegenheid om me ook nog eens officieel voor te stellen in het dorp Dalfsen.” Na de introductie zal de burgemeester een toelichting geven op thema’s waarover de gemeente op dit moment in gesprek is in de dorpen: hoe zien inwoners de toekomst van de gemeente Dalfsen? Waar moeten we aan werken? En hoe willen we daar als gemeenschap en gemeente in samenwerken? Vervolgens wordt door de wethouders een aantal andere onderwerpen besproken, waaronder het centrumplan, klimaatadaptatie en sporten en bewegen.

Vragen stellen
Het college hoort graag wat er onder inwoners leeft. Daarom is er tijdens de informatieavond de gelegenheid om vragen te stellen aan de collegeleden. U kunt uw vraag ook vooraf mailen naar [email protected]. Dat kan tot maandag 30 september.

U bent van harte welkom
De informatieavond begint om 19.30 uur en vindt plaats in zalencentrum De Overkant. Namens het college van burgemeester en wethouders en het bestuur van Plaatselijk Belang dorp Dalfsen bent u van harte welkom!

Share.