23.2 C
Dalfsen
woensdag 31 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsNationaal integratiediner opnieuw helemaal volgeboekt

Nationaal integratiediner opnieuw helemaal volgeboekt

Net als vorig jaar is het Nationaal Integratiediner weer helemaal volgeboekt. Dinsdagavond as. om zes uur schuiven er bijna 140 gasten aan in het gezellige PlusCafé. Dit jaar is bijzonder, omdat er een heus kookboek met “wereldse gerechten uit Dalfsen” gepresenteerd wordt. Het kookboek is gevuld met recepten die de afgelopen jaren tijdens het integratiediner bereid zijn.

Trefkoele+ doet voor de 4e keer mee aan het Nationaal Integratiediner, omdat we denken dat eten verbindt en een belangrijke rol speelt in iedere cultuur. Achter ieder gerecht zit een verhaal en dat brengt vaak hele interessante onderwerpen op tafel. Al etende ontdekken mensen dat ze ondanks de vele verschillen ook veel overeenkomsten hebben. Én mensen ervaren dan al snel dat verschillen niet eng zijn, maar juist interessant. Verschillen leiden tot andere inzichten en nieuwe ideeën en deze leiden op hun beurt weer tot verbeteringen. Daarom luidt het motto van het Nationaal Integratiediner ook:  “Het verbinden van mensen +  het vieren van verschillen = het benutten van kansen.”

{loadmoduleid 133}

We hopen de mensen die een plaats gereserveerd hebben aanstaande dinsdag vanaf ongeveer half 6 te mogen ontvangen. De mensen die dit jaar te laat waren met reserveren, verwelkomen we graag volgend jaar. Houd onze website en social media goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het Nationaal Integratiediner en al onze andere activiteiten.

- Advertisment -

Meest Populair