21.3 C
Dalfsen
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeEvenementenLezing: Magnesium de vonk van het leven

Lezing: Magnesium de vonk van het leven

Gerrie Eikenaar van praktijk ’t Keerpunt verzorgt dinsdagavond 22 oktober een lezing over Magnesium.

Bij het antwoord op de vraag “Wat beweegt u ? ” zullen weinig mensen aan magnesium denken. Toch is het in biologische zin het juiste antwoord. Zonder magnesium komen we niet ver. Het is verantwoordelijk voor het ritme van ons hart, de opbouw van de botten, de aanmaak van energie. Maar ook ons geheugen en concentratie zouden zonder magnesium niet goed functioneren. Magnesium vormt dan ook met zuurstof en water de top drie van ‘life essentials’. Maar toch is de werking van dit macro-mineraal, dat door de chinezen zo treffend ‘de vonk van het leven’ wordt genoemd bij veel mensen nog een onbekende.

{loadmoduleid 133}

‘De vonk van het leven’ is dan ook de titel van een boeiende interactieve lezing. Wat doet magnesium allemaal in ons lichaam, hoe weet je of je een tekort hebt, hoe werkt de opname van magnesium via de huid. Op deze en nog veel meer vragen krijgt u een antwoord. Ook bestaat de mogelijkheid om diverse magnesium producten te proberen en de ontspannen werking aan den lijve te ervaren.

Locatie:

’t Keerpunt
Vossersteeg 50
7722 RL Dalfsen

Aanvang: 19.30 uur

Opgave: [email protected] graag voor 18 oktober

- Advertisment -

Meest Populair