21.3 C
Dalfsen
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsWekelijks mondharmonica spelen in Rosengaerde

Wekelijks mondharmonica spelen in Rosengaerde

Sinds jaar en dag klinkt er, iedere vrijdagmiddag, mondharmonicamuziek in de Blauwe Bogenzaal van Rosengaerde. Een groep repeteert daar dan om de muziek mooi uit de mondharmonica’s te laten komen. Ook zijn er enkele accordeonisten en een gitarist aanwezig die meespelen. Dirigent mw. Allie Bos (tel.: 0529-482482)  begeleidt deze repetities.

Deze repetities kun je ook wel mini-concerten noemen. De muziek die klinkt heeft iets gezelligs en brengt sfeer in de ruimte. Iedere vrijdag komen er toehoorders naar de zaal om te genieten van de muziek die dan klinkt.

{loadmoduleid 133}

De groep mondharmonicaspelers, ook wel bekend onder de naam “de Monda’s” doet, bij deze een oproep aan nieuwe muzikanten. Graag wil de groep nieuwe leden welkom heten. Mensen die mondharmonica spelen of dit willen leren zijn van harte welkom.

De repetities zijn iedere vrijdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur in de Blauwe Bogenzaal van Rosengaerde in Dalfsen. U bent van harte welkom.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de dirigent of Saam Welzijn, tel.: 0529-793012 of mail: [email protected].

- Advertisment -

Meest Populair