18.3 C
Dalfsen
zondag 4 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsAlzheimer Café Dalfsen 21 oktober a.s.

Alzheimer Café Dalfsen 21 oktober a.s.

Op maandagavond 21 oktober 2019 is er Alzheimer Café in Zalencentrum De Overkant, Kerkplein 22, 7721 AD Dalfsen. Mensen met (vermoeden van) dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere geïnteresseerden zijn dan van harte welkom. Janny Velthuis en Ilja Bomers (mantelzorgteam Saam Welzijn en ‘De Kracht van Herinneringen’ trainers) nemen deze avond de bezoekers mee terug in de tijd.

Om 19.30 uur start het programma en de koffie staat vanaf 19.00 uur klaar. De avond duurt ongeveer tot 21.30 uur.

{loadmoduleid 133}

‘De Kracht van Herinneringen’ zijn groepsbijeenkomsten voor mensen met dementie en hun naasten. Door het samen ophalen van herinneringen verbetert het contact tussen de persoon met dementie en de mantelzorger. Herinneringen worden opgehaald aan de hand van foto’s, liedjes, gebruiksvoorwerpen, verhalen, geluiden, geuren, bewegingen. Het zal dan ook een gezellige avond worden vol met herkenning en mooie verhalen.

Wat is het Alzheimer Café?
Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Maar ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie, en over mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. En dat allemaal in een gemoedelijke sfeer.

Informatie
Voor informatie kunt u terecht bij:
Janny Velthuis, Mantelzorgconsulent Saam Welzijn, 06-11276383

- Advertisment -

Meest Populair