21.3 C
Dalfsen
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsOntmoetingsavond met en voor statushouders

Ontmoetingsavond met en voor statushouders

Iedere vrijdagavond in de oneven weken is er, tussen 19.00 – 21.00 uur, een ontmoetingsavond voor en met statushouders,  in soos de Polhaar in de Trefkoele. 

De eerstvolgende ontmoetingsavond, waar iedereen weer welkom is, zal georganiseerd worden op vrijdag 25 oktober 2019.  Tijdens deze avond staan ontmoeting en elkaar beter leren kennen centraal. Eerdere ontmoetingsavonden hebben al leuke contacten tussen verschillende mensen tot stand gebracht.

{loadmoduleid 133}

Samen een kopje koffie drinken, een spelletje doen en een praatje maken in een gemoedelijke sfeer zijn de ingrediënten om elkaar beter te leren kennen. Ghassan Al Hariri (bruggenbouwer bij Saam Welzijn) is tijdens deze avond aanwezig als begeleiding.

De koffie en thee is gratis en iedereen is van harte welkom.  

- Advertisment -

Meest Populair