21.3 C
Dalfsen
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeZakelijkEshuis wint FlexoTech Award met etiketten van Caleb’s Kola

Eshuis wint FlexoTech Award met etiketten van Caleb’s Kola

Eshuis en team sluit de week goed af. Eerder deze week, 16 oktober vond de finale van de FlexoTech Awards plaats in Londen. Een internationale competitie waar de mooiste verpakkingen gedrukt in flexo kans maken op een podiumplek. Eshuis had het zelfklevende etiket van Caleb’s Kola ingeschreven.

De internationale FlexoTech Awards

In de categorie Labels heeft Eshuis gewonnen met het unieke 3D label geproduceerd voor Caleb’s Kola. Er zijn verschillende technieken op het etiket gecombineerd. Van het inzetten van speciaal materiaal, sterke kleurkracht realiseren met flexo tot het finishen met een 3D effect in zeefdruk. Het waren de ingrediënten voor dit winnende label. Dankzij het technische team, met grote passie voor het vak, hebben zij dit hoogstandje kunnen produceren.

Eshuis is ontzettend trots op onze FlexoTech Award. Samen met Sir Joe is dit een prachtige prestatie:

Niet alleen het product zelf, maar ook onze prachtige labels maken het mogelijk om een verrassende kola te zijn. Gefeliciteerd met de FlexoTech Award, Eshuis!” – Bobbianne Vlek, marketing manager Sir Joe (Brandowner van o.a. Caleb’s Kola).

- Advertisment -

Meest Populair