21.3 C
Dalfsen
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeGeen categorie(Junior) prepress medewerker / technische DTP-er

(Junior) prepress medewerker / technische DTP-er

Kom jij ons mooie team versterken en word jij ons nieuwe grafisch talent? Lijkt het je daarnaast fijn om in de omgeving van Zwolle te werken in een professioneel en informeel team dat werkt aan mooie merken? Dan is deze DTP functie bij Eshuis wat voor jou. Onze productielocatie ligt in Dalfsen, slechts 10 minuten rijden vanaf Zwolle. En wij zijn op zoek naar een (junior) prepress medewerker / technische DTP-er.

Jouw dag als grafisch DTP’er bij Eshuis:

Dag in dag uit produceren wij de mooiste etiketten, shrink sleeves en flexibele verpakkingen op onze machines. Samen met drie zeer ervaren prepress collega’s, ben jij straks verantwoordelijk voor de vertaling van artwork naar technische drukbestanden.

{loadmoduleid 137}

In grote lijnen houd jij je als DTP-er bezig met het beoordelen én het technisch drukklaar maken van aangeleverd artwork voor de drie verschillende druktechnieken binnen Eshuis: UV Flexo, UV Offset en Digitaal Druk. Wanneer het artwork technisch in orde is gemaakt, stuur je deze ter goedkeuring naar de klant. Goedgekeurd artwork stuur je vervolgens naar belichters, digitale persen of externe prepress bedrijven.

Als prepress medewerker is het belangrijk dat je oog hebt voor detail en  secuur kan werken. Daarnaast houd je wel van een uitdaging. Het zit hem onder andere in jouw technische skills om er voor te zorgen dat de kwaliteit van ons drukwerk optimaal is Word jij onze vierde prepress collega en maak je daarmee ons team compleet?

Wij vragen

  • Een grafische opleiding of ongeveer 3 jaar ervaring in een vergelijkbare branche;  
  • Druktechnische kennis;
  • DTP ervaring;
  • Software kennis: Esko Artwork suite, Adobe (Illustrator, Photoshop, Acrobat pro).

Voldoe je niet aan alle criteria maar lijkt het je mooi om dit vak te leren? Je bent welkom om te solliciteren. Enthousiastelingen zonder grafische kennis, bieden we graag een intern opleidingstraject aan. Zo stomen wij jou klaar voor de functie.

Wij bieden jou

  • Een baan van 36 uur per week;
  • Een goed salaris;
  • Een collegiale, plezierige en informele werksfeer;
  • Training on the job;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Weten hoe jouw toekomstige collega’s het vinden om bij Eshuis te werken?

Bekijk hun verhalen hier.

Wil je bij ons komen werken?

Mooi! Stuur jouw motivatie en CV voor 30 oktober 2019 naar [email protected]. Wil je nog wat meer informatie? Bel dan gerust met onze manager bedrijfsbureau André Hurink, hij is bereikbaar op 06 – 10 80 79 19.

- Advertisment -

Meest Populair