23.2 C
Dalfsen
woensdag 31 mei 2023
No menu items!
HomeEvenementenGrote sport en speldag tijdens lerarenstaking 6 nov

Grote sport en speldag tijdens lerarenstaking 6 nov

Niet naar school maar de hele dag sporten en spelen! Op woensdag 6 november staken veel basisschooldocenten en zijn de kinderen weer een dag vrij. Ouders moeten vaak gewoon werken en zoeken een dagbesteding voor hun kind.

Daarom organiseren Trefkoele+ en de buurtsportcoach op woensdag 6 november een sport en speldag. Vanaf half negen ‘s ochtends tot Half drie ‘s middags kunnen kinderen vanaf groep 3 bij Trefkoele+ terecht. Op de sport en speldag kunnen kinderen onder begeleiding van de buurtsportcoach meedoen met de grote apenkooi, knotshockey spelen of een potje lasergamen.

{loadmoduleid 137}

Vanwege de enorme belangstelling bij voorgaande stakingen willen wij u aanraden uw kind van tevoren online aan te melden. In verband met de kwaliteit en veiligheid kunnen we maximaal 150 kinderen toelaten. Op deze manier weet u zeker dat er plaats is voor uw kind. Aanmelden kan eenvoudig en vrijblijvend via www.trefkoeleplus.nl.

De entree voor deze sport en speldag is € 5,- inclusief de hele dag ranja en een patatje.
De entree rekent u bij de ingang af.

Voor meer informatie over de sport en speldag kunt u eenvoudig contact opnemen met Trefkoele+ via de website www.trefkoeleplus.nl.

- Advertisment -

Meest Populair