12.3 C
Dalfsen
vrijdag 9 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsJe bent uitgenodigd, praat mee over de toekomst!

Je bent uitgenodigd, praat mee over de toekomst!

In september trokken raadsleden, de burgemeester, collegeleden en ambtenaren met een mobiel café de kernen in om met inwoners in gesprek te gaan over de toekomst van onze gemeente. Tijdens de thema-avonden in november praten we het liefst met zoveel mogelijk inwoners door over de Dalfser toekomst. Wat vind jij belangrijk voor Dalfsen?

De onderwerpen die zijn aangedragen tijdens de ronde van het mobiele café zijn gebruikt voor het bepalen van de drie thema’s voor de avonden. De thema-avonden gaan over SamenLeven, SamenWerken en SamenWonen. Ze worden gehouden op 12, 13 en 19 november en zijn onderdeel van het Rondje van Dalfsen. Wat we horen gebruiken wij bij het ontwikkelen van de toekomstvisie. De komende tien jaar is die richtinggevend voor gemeentelijke besluitvorming.  Wij hopen dat jij er bij kan zijn om jouw stem te laten horen.

{loadmoduleid 137}

SamenLeven 12 november

Onder begeleiding van Annemarth Idenburg (directeur trendbureau Overijssel) gaan we met elkaar in gesprek over wat belangrijk is én wordt voor de toekomst van Dalfsen. Op welke wijze leven en ontspannen wij dan? Met welk aanbod aan faciliteiten voor onze gezondheid en vrije tijd? Hoe gaan we om met thema’s als vitaliteit, of vrije tijd en recreatie? Hoe zorgen we ervoor dat iedereen mee kan doen die mee wil doen? Kortom: hoe zorgen we dat we prettig met elkaar samenleven?

  • Wanneer:     Dinsdag, 12 november vanaf 19:30 uur
  • Wat:            Het Rondje van Dalfsen: SamenLeven
  • Waar:         De Overkant, Kerkplein 22 Dalfsen

SamenWerken 13 november

De tweede bijeenkomst wordt begeleid door Maarten Kruisselbrink (bestuurder bureau Ruimtemensen). Hoe werken wij straks samen? Welke kansen zijn er voor ondernemers in onze kernen? Welke mogelijkheden zien wij voor ons buitengebied? Benutten we onze kwaliteiten, kan er meer op het gebied van scholing en samenwerkingskracht? Kortom: hoe zorgen we dat samenwerken optimaal wordt benut?

  • Wanneer:     Woensdag, 13 november vanaf 19:30 uur
  • Wat:            Het Rondje van Dalfsen: SamenWerken
  • Waar:         De Spil, (aula Agnieten College), Koningin Julianalaan 10, Nieuwleusen

De laatste bijeenkomst is op 19 november en gaat over SamenWonen. De uitnodiging voor deze avond volgt nog. We hopen je graag op 12 november en/ of op 13 november te mogen verwelkomen tijdens het Rondje van Dalfsen! Ben je erbij? Laat het even weten via [email protected]. Dan zorgen wij voor voldoende hapjes en drankjes.

- Advertisment -

Meest Populair