16.4 C
Dalfsen
maandag 5 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsAlzheimer Café Dalfsen 18 november a.s.

Alzheimer Café Dalfsen 18 november a.s.

Op maandagavond 18 november 2019 is er Alzheimer Café in Zalencentrum De Overkant, Kerkplein 22, 7721 AD Dalfsen. Mensen met (vermoeden van) dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere geïnteresseerden zijn dan van harte welkom. Jacqueline Rempt van dementie-winkel.nl komt deze avond vertellen over hoe je de leefomgeving van iemand met dementie aan kunt passen om stress weg te nemen.

Om 19.30 uur start het programma en de koffie staat vanaf 19.00 uur klaar. De avond duurt ongeveer tot 21.30 uur. Jacqueline Rempt laat u deze avond kennis maken met ‘De Brein Omgevings Methodiek’ van dr. Anneke van der Plaats. Wanneer mensen met dementie de omgeving intuïtief kunnen begrijpen, dan kunnen zij langer normaal functioneren en voelen ze zich prettiger. Tijdens deze avond kunt u kennis maken met verschillende hulpmiddelen die bijdragen aan een stimulerende leefomgeving.

{loadmoduleid 137}

Wat is het Alzheimer Café?

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Maar ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie, en over mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. En dat allemaal in een gemoedelijke sfeer.

Voor informatie kunt u terecht bij:

Janny Velthuis, Mantelzorgconsulent Saam Welzijn, 06-11276383

- Advertisment -

Meest Populair