23.2 C
Dalfsen
woensdag 31 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsGemeente Dalfsen zoekt sportkampioenen 2018/2019 na wijziging in voorwaarden

Gemeente Dalfsen zoekt sportkampioenen 2018/2019 na wijziging in voorwaarden

In oktober 2019 heeft de gemeente Dalfsen de oproep gedaan om sporters of sportteams aan te melden, die in de periode van 1 november 2018 tot en met 31 oktober 2019 op regionaal, provinciaal, nationaal of internationaal niveau kampioenschappen hebben behaald. De gemeente kreeg een aantal vragen van individuele sporters die wonen in de gemeente maar sporten bij een vereniging buiten de gemeente. Deze individuele sporters zouden niet in aanmerking kunnen komen voor een huldiging. De gemeente heeft deze individuele sporters nooit willen uitsluiten, daarom past de gemeente de voorwaarden aan. Het is nu ook mogelijk om individuele sporters aan te melden die in de gemeente Dalfsen wonen, maar aangesloten zijn bij een sportvereniging buiten de gemeente Dalfsen.

Omdat deze sporters zich nog kunnen aanmelden heeft de gemeente ook besloten om de aanmeldtermijn van andere sportkampioenen en bijzondere sportprestaties te verlengen tot en met 21 november. Ben jij in de periode van 1 november 2018 tot en met 31 oktober 2019 sportkampioen in één van de categorieën geworden? Heb jij in deze periode een bijzondere prestaties op het gebied van sport geleverd? Of ken jij een persoon die of een team dat aan het profiel voldoet? Meld jezelf of een ander (team) dan uiterlijk 21 november 2019 aan door het online aanmeldformulier op www.dalfsen.nl/sportkampioen in te vullen.

{loadmoduleid 137}

Voorwaarden

De voorwaarden waaraan de aanmelding moet voldoen:

  • Individuele sporters moeten woonachtig zijn in de gemeente Dalfsen, maar hoeven niet lid zijn van een sportvereniging in de gemeente Dalfsen.
  • Alle aangemelde sporters die sporten in teamverband moeten lid zijn van een sportvereniging die gevestigd is in de gemeente Dalfsen.
  • Voor sportteams die in de regionale/landelijke competitie spelen, gelden kampioenschappen of promoties naar een hogere klasse binnen de betreffende districten. Dit moeten echter wel de eerste teams van een vereniging zijn.
  • Houd er rekening mee dat vanaf medio november en in december een filmpje van de sporter(s) gemaakt wordt; deze film wordt tijdens de huldigingsavond getoond. De beelden worden vervolgens ook op de gemeentelijke kanalen YouTube, Facebook en Instagram geplaatst. De sporter/vereniging krijgt ook toegang tot de filmpjes.
  • De gemeente gaat er vanuit dat de sporter(s) op de avond van de huldiging aanwezig is (zijn).
  • De gemeente Dalfsen neemt de aangemelde bijzondere prestaties vooraf door om te bepalen of deze bijzonder genoeg zijn om in aanmerking te komen voor huldiging.

Huldiging tijdens nieuwjaarsreceptie 2020

De huldiging vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente op 2 januari 2020, in de raadzaal van het gemeentehuis in Dalfsen. In het bijzijn van partners en/of familieleden, trainers, afgevaardigden van het gemeentebestuur en vertegenwoordigers van verenigingsbesturen staat de gemeente stil bij de behaalde sportprestaties.

- Advertisment -

Meest Populair