10.8 C
Dalfsen
donderdag 8 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsSaam Welzijn en Thuis Lemelerveld organiseren Chillpoint Special op 22 november

Saam Welzijn en Thuis Lemelerveld organiseren Chillpoint Special op 22 november

Vrijdag 22 november aanstaande organiseert Saam Welzijn in samenwerking met Thuis Lemelerveld weer een Chillpoint special.

Het doel van chillpoint special is om een avond organiseren voor mensen met een verstandelijke- en/of lichamelijke beperking. Op deze avond willen we allerlei leuke dingen doen zoals spelletjes spelen, hapjes maken en natuurlijk dansen op muziek. Plezier en kennismaking staat deze avond centraal.

{loadmoduleid 137}

Iedereen uit Lemelerveld en omstreken is welkom van 19:00uur t/m 20:30uur in het jongerencentrum Chillpoint onder het Kulterhus de Mozaïek te Kroonplein 58 Lemelerveld. Indien nodig zijn ook de begeleiders/verzorgers welkom om de avond bij te wonen.

De entree is €1,- p.p. en daar zit een welkomstdrankje en hapje bij inbegrepen. Daarnaast zijn er consumpties te koop tegen een kleine betaling. De soos/disco is rolstoeltoegankelijk en in het gebouw is een invalidentoilet aanwezig.

Er wordt verzocht u op te geven, zodat er bekend is hoeveel deelnemers er komen.

Heeft u vragen of wilt u zich opgeven? Dan kan u altijd mailen naar: [email protected].

- Advertisment -

Meest Populair