21.3 C
Dalfsen
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsBazar De Wiekelaar houdt tradities in ere

Bazar De Wiekelaar houdt tradities in ere

OUDLEUSEN – De jaarlijkse bazar in multifunctioneel ontmoetingscentrum De Wiekelaar staat weer op stapel. Vrijdagavond is de aftrap en zaterdag gaat het vrolijk verder.

Op het programma staan allerlei behendigheids- en competitiespelen zoals ‘bierpul schuiven‘ en traditiegetrouw is er weer van alles te winnen: het halve varken bijvoorbeeld. De vrijwilligers van de verenigingen die gebruik maken van De Wiekelaar, zorgen dat alles op rolletjes verloopt. De bazarcommissie onder leiding van Marten Schiphorst belooft een bijzondere openingsact, maar licht zelfs geen tipje van de sluier op. Da’s natuurlijk een regelrechte uitnodiging om vrijdagavond met gevulde portemonnee richting Oudleusen te gaan en loten te kopen. De opbrengst komt geheel ten goede aan De Wiekelaar. De inloop is om 20.30 uur, de opening een uurtje later.

{loadmoduleid 137}

Iedereen komt aan zijn of haar trekken. Schieten op een geluksrad, de kansen beproeven op de kingsize sjoelbak, de prijs raden van een volle winkelwagen van Dirk en natuurlijk hopen op een mooie prijs tijdens de superronde op zaterdagavond. Ook voor kinderen is er van alles te beleven, onder andere touwtje trekken en gegarandeerd altijd prijs. Niet dat ze daar die traptrekker uit de prijzencarrousel mee kunnen veroveren, maar leuk zijn de prijsjes zeker.

Bij het rad van avontuur zijn allerlei mooie en lekkere prijzen te winnen. Wat te denken van een PVC-vloer van het Dalfser bedrijf T.F.D. Floor Tile dat al sinds 1989 aan de weg timmert, een weekendje weg naar een chalet in Duitsland of een nachtje logeren in een bungalow aan de Vecht voor 6 personen? En ja, natuurlijk zijn ook de vleesschotels, Wiekelaartaarten, zelfgebakken ‘krentestoete’, levensmiddelenpakketten en interieur- en huishoudelijke artikelen weer ruimschoots vertegenwoordigd. Al jarenlang een vaste waarde, maar vervelen doet het nooit. Voor de liefhebbers: verse oliebollen zijn doorlopend verkrijgbaar.

De bazar begint vrijdag om 20.30 uur, gevolgd door de openingsact om 21.30 uur. De kinderbazar is zaterdag van 14.30 tot 17.00 uur waarbij er kan worden gegrabbeld bij iemand die in een bijzondere jurk rond loopt. Zaterdagavond is de superronde met grote prijzen. Loten zijn verkrijgbaar aan de kassa. Aanvang: 20.30 uur.

Het wordt weer bar gezellig aanstaand weekend in Oudleusen. Dit jaar wordt de opbrengst van de bazar gebruikt voor de aanschaf van nieuwe audio visuele apparatuur. Eerder werd een aluminium pui tussen kantine en sportzaal gerealiseerd en vorig jaar werd er geïnvesteerd in een schrob-zuigmachine.

- Advertisment -

Meest Populair