23.2 C
Dalfsen
woensdag 31 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsRaadhuisstraat Dalfsen dinsdag 26 november afgesloten

Raadhuisstraat Dalfsen dinsdag 26 november afgesloten

Dalfsen – De Raadshuisstraat in Dalfsen is in verband met de bouwwerkzaamheden aan het Waterfront op dinsdag 26 november de hele dag afgesloten voor al het verkeer. Het betreft hier het stuk tussen de Beltestraat en de Eshuisstraat. Er worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer te begeleiden. De Albert Heijn is gewoon bereikbaar.

Vanaf april 2019 is de Raadhuisstraat in verband met de bouwwerkzaamheden aan het Waterfront tijdelijk op werkdagen ingericht als eenrichtingsweg voor gemotoriseerde voertuigen. Er is een uitzondering voor fietsers, die de weg in beide richtingen kunnen gebruiken. Dinsdag 26 november is de Raadshuisstraat voor alle verkeer afgesloten in beide richtingen.

{loadmoduleid 137}

Aflopen verkeersmaatregelen Raadhuisstraat

De verwachting is dat de aanpassing van de rijrichting half december 2019 wordt opgeheven, waardoor de Raadhuisstraat weer vanuit beide richtingen is te benaderen.

Bij vragen over ontwikkelingen rondom de bouwwerkzaamheden van het Waterfront kan contact worden opgenomen met Stefan Haverkort van Koenen Bouw op telefoonnummer is 06 50223398.

- Advertisment -

Meest Populair