18.3 C
Dalfsen
zondag 4 juni 2023
No menu items!
HomeGeen categorieTechnische collega's gezocht bij Eshuis

Technische collega’s gezocht bij Eshuis

In onze productiehal staan een aantal grote machines dag en nacht te draaien. Dankzij onze technische collega’s worden deze machines bediend en produceren wij elke dag de mooiste etiketten, shrink sleeves en flexibele verpakkingen. Voor dit productie team zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Wij vragen

Een grafisch technische opleiding is mooi meegenomen maar niet verplicht. Zolang je maar interesse hebt in het grafische vak en graag wilt leren. Dat is voor ons het belangrijkste. Daarnaast draai jij je handen niet om voor een leuke drukwerk uitdaging. Je weet van aanpakken en beschikt over een stevige dosis gezond verstand. Wij werken in ploegen, van maandag tot en met vrijdag. Heb je hier geen problemen mee en ben je fulltime beschikbaar? Lees dan verder.

{loadmoduleid 137}

Wij bieden jou

Het werken bij Eshuis heeft veel voordelen, zoals:

  • Een goed salaris
  • Een collegiale, plezierige en informele werksfeer
  • Training on the job
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Wil jij bij ons komen werken?

Mooi! Stuur jouw motivatie en CV naar [email protected]. Wil je nog wat meer informatie? Bel dan met onze HRM adviseur Björn Winkel, hij is bereikbaar op 06 – 46 288 736. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Over Eshuis

Eshuis is gevestigd in Dalfsen en wij hebben een vacature openstaan voor productie medewerkers uit de omgeving van Zwolle. Binnen onze productie afdeling zijn wij altijd op zoek naar technisch personeel. Per fiets, auto en openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. Wil je meer leren over Eshuis? Klik hier. Benieuwd naar de mensen die bij Eshuis werken? Klik dan hier. Of neem een kijkje bij onze etiketten, shrink sleeves en flexibele verpakkingen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

- Advertisment -

Meest Populair