21.3 C
Dalfsen
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeGeen categorieTekendocent gezocht

Tekendocent gezocht

Saam Welzijn start in januari 2020, bij voldoende belangstelling, een tekengroep in Dalfsen. Een leuk initiatief van een inwoner van Dalfsen. Tekenen is een leuke hobby, het biedt ontspanning, geeft rust, je hebt er weinig voor nodig en als je het kan geeft het mooie resultaten.

{loadmoduleid 137}

Saam Welzijn zoekt voor deze nieuwe activiteit een vrijwillige tekendocent om de deelnemers van deze activiteit te kunnen voorzien van tips en adviezen om te komen tot mooie werkstukken. Heeft u vaardigheden, tijd en lijkt het u leuk om deze tekengroep te begeleiden dan maken wij graag kennis met u. Bel of mail dan naar Saam Welzijn, tel.: 0529-793012 of mail: [email protected].

Het dagdeel, waarop deze activiteit zal plaatsvinden kan in overleg bepaald worden.

- Advertisment -

Meest Populair