22 C
Dalfsen
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsKoffieochtend voor partners van mensen met dementie

Koffieochtend voor partners van mensen met dementie

Heeft uw partner dementie? Het kan veel steun geven om ervaringen uit te wisselen en gevoelens te delen met mensen die hetzelfde meemaken. Mensen die net als u zorgen voor een partner met dementie, begrijpen u vaak met een half woord. Ze kunnen u praktische tips en informatie geven; ze weten tenslotte precies waarmee u te maken heeft.

{loadmoduleid 137}

Het mantelzorgteam van Saam Welzijn organiseert vanaf maandagochtend 6 januari (meteen de eerste maandag van het jaar) koffieochtenden voor partners van mensen met dementie. Lijkt het u prettig om onder het genot van een kopje koffie of thee andere partners te spreken? Dan bent u van harte uitgenodigd. Om 10.00 uur hebben we de koffie klaarstaan in het jongerencentrum van de Trefkoele+ (ingang bij de parkeerplaats) in Dalfsen. Aanmelden is niet nodig. Als u meer wilt weten kunt u contact opnemen met Ilja Bomers (mantelzorgteam Saam Welzijn) ¬†06-19218070 / [email protected]

- Advertisment -

Meest Populair