12.4 C
Dalfsen
zondag 4 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsGemeente Dalfsen houdt nieuwjaarsreceptie op donderdag 2 januari 2020

Gemeente Dalfsen houdt nieuwjaarsreceptie op donderdag 2 januari 2020

Het college van burgemeester en wethouders nodigt inwoners en ondernemers van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie. Deze vindt plaats op donderdag 2 januari van 19.00 uur tot 21.00 uur in het gemeentehuis van Dalfsen. Een feestelijk moment om het nieuwe jaar op een gezellige en informele wijze te starten.

{loadmoduleid 137}

Tijdens de nieuwjaarsreceptie worden ook de sportkampioenen gehuldigd. In het bijzijn van partners en/of familieleden, trainers en vertegenwoordigers van verenigingsbesturen staat de gemeente stil bij de behaalde sportprestaties.

In verband met de aanwezigheid van 18-minners wordt tijdens deze avond alleen alcoholvrije dranken geschonken.

- Advertisment -

Meest Populair