20.4 C
Dalfsen
vrijdag 9 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsNatuurlijk Heidepark is klaar voor de toekomst!

Natuurlijk Heidepark is klaar voor de toekomst!

Vandaag is de nieuwe naam “Natuurlijk Heidepark” onthult tijdens de Nieuwjaarsduik,  georganiseerd door de “vrienden van de Sprokkelaars”.

Het Natuurlijk Heidepark biedt komende zomer meerdere mogelijkheden voor een actieve dag; zwemmen en spelen zoals u al jaren gewend bent, spelen in het kabouterbos met de daarbij behorende kabouterhuisjes en het kabouterpad. En komend jaar verwelkomen wij u graag in ons nieuwe klimbos. Dit klimbos moet nog gebouwd worden en de financiële middelen zijn nog niet helemaal geregeld, maar wij hebben goede moed dat we komende zomer (2020) open kunnen.

{loadmoduleid 137}

Gezien de hoeveelheid aan diverse activiteiten naast het zwemmen, werd het tijd voor een nieuwe naam en afscheid te nemen van het woord natuurbad. Een pakkende naam als kapstok met daaronder de activiteiten klimmen, spelen en zwemmen. De naam Heidepark moest wat ons betreft blijven, dit is immers de oorsprong! Natuurlijk omdat het een mooi “natuurlijk” gebied is bij het dorp Lemelerveld. Waar je heerlijk kunt genieten van een fraai stukje natuur en waar je straks heerlijk kunt klimmen, spelen, zwemmen en recreëren waar je “natuurlijk” voor kiest als je even wat leuks wilt doen.

Naast de bouw van het klimbos zal ook het hoofdgebouw in de komende jaren een metamorfose ondergaan, met een aangepaste entree, een vernieuwde kiosk en een serre waar je lekker kunt zitten en genieten van al dit moois onder het genot van een hapje en een drankje.

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw logo, wij bedanken Sick Communication uit Raalte voor het meedenken en het maken van het nieuwe logo en T & F Reclame voor de afdruk op het spandoek. Foto’s gemaakt door Martin Zwakenberg

- Advertisment -

Meest Populair