20.4 C
Dalfsen
vrijdag 9 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsSaam Welzijn zoekt vrijwilligers voor Hulp bij Belastingaangifte

Saam Welzijn zoekt vrijwilligers voor Hulp bij Belastingaangifte

In de maand maart is Saam Welzijn voornemens om de jaarlijkse hulp bij het invullen van de belastingaangifte 2019 te organiseren in de diverse kernen van de gemeente Dalfsen. Dit jaar niet alleen in Dalfsen en Nieuwleusen maar ook in de Mozaïek te Lemelerveld.

{loadmoduleid 137}

Om deze service en hulp goed te organiseren is het belangrijk om voldoende deskundige vrijwilligers beschikbaar te hebben. Mensen die een administratieve achtergrond hebben en zich willen inzetten voor deze service zijn van harte welkom.

Als u meer informatie wil over deze aangeboden hulp of als u zich hiervoor wil aanmelden dan mag u bellen of mailen naar Saam Welzijn, tel.: 0529-793012 of [email protected].

- Advertisment -

Meest Populair