21.3 C
Dalfsen
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsSports4Kids 2020 seizoen geopend

Sports4Kids 2020 seizoen geopend

Vanaf 15 januari start het nieuwe Sports4Kids seizoen met 106 verschillende sportactiviteiten na schooltijd. Sports4Kids, een naschools kennismakingaanbod in de gemeente Dalfsen, heeft als doel om kinderen te helpen bij het maken van een keuze voor een sport die hij of zij leuk vindt. In samenwerking met nagenoeg alle sportverenigingen en sportaanbieders in de gemeente hebben de buurtsportcoaches een divers programma opgezet wat ervoor zorgt dat elke week een cursus, toernooi of clinic wordt aangeboden.

{loadmoduleid 137}

Enkele nieuwe activiteiten dit jaar zijn boogschieten, klimmen, waterpolo, kanovaren, beachsoccer, squash en een zaalvoetbaltoernooi. De activiteiten worden voor het tweede jaar gratis aangeboden door de gemeente Dalfsen, in samenwerking met de sport- & beweegaanbieders. Daarnaast is er een verloting van prijzen bij deelname aan minimaal zes activiteiten in 2020, met als hoofdprijs een jaar lang gratis lidmaatschap voor een sport naar keuze. Hiermee wil de gemeente Dalfsen kinderen stimuleren om na schooltijd in beweging te komen en op deze manier het kind aanzetten tot een gezonde en actieve leefstijl. Afgelopen jaar hebben meer dan 1100 kinderen deelgenomen aan één of meerdere sportactiviteiten.

Aanmelden

Vanaf 15 januari om 12.00 uur gaat het programma online en kunnen kinderen tussen de 5 en 12 jaar aangemeld worden voor Sports4Kids  via www.dalfsenbeweegt.nl of via de sport- en cultuurpas-app Dalfsen Beweegt van de gemeente Dalfsen. De app is te downloaden in de Appstore en Playstore.

- Advertisment -

Meest Populair