12.3 C
Dalfsen
vrijdag 9 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsSaam Welzijn start cursus Nordic Walking

Saam Welzijn start cursus Nordic Walking

Op woensdag 5 februari start een cursus Nordic Walking, van 6 lessen, in Dalfsen. Deze wordt uitgevoerd door Ina Linthorst, een deskundig en geschoolde docent op dit terrein.

Wat is Nordic Walking? Het is een intensieve manier om je lichaam te trainen tijdens het lopen.  Door het gebruik van de juiste techniek en goede Nordic Walking stokken kunnen de conditie en het uithoudingsvermogen sterk worden verbeterd.

{loadmoduleid 137}

Naast de voordelen die sportief wandelen heeft, heeft Nordic Walking nog meer te bieden. Nordic Walking zorgt ervoor dat het wandelen effectiever wordt doordat de rug-, schouder- en armspieren tijdens het wandelen intensief worden gebruikt. Tijdens de goed uitgevoerde Nordic Walking techniek worden de spieren in nek, schouders en armen doorlopend aangespannen en ontspannen.

Wilt u meedoen aan deze cursus dan kunt u zich aanmelden bij Saam Welzijn, 0529-793012 of [email protected].

De cursus gaat van start, als zich minimaal 6 mensen hebben aangemeld, op woensdag 5 februari a.s. om 9.15 uur aan de voorkant van het Oude Station in Dalfsen.  Deelnemers dienen over eigen  stokken te beschikken. Een les duurt 1 uur waarvan 45 minuten les en 15 minuten koffie drinken bij het Oude Station.

- Advertisment -

Meest Populair