12.3 C
Dalfsen
vrijdag 9 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsDe Hoonhakkers zijn de tijd kwijt!

De Hoonhakkers zijn de tijd kwijt!

Voordat het Carnavalsweekend losbarst, nemen we op 9 februari 2020 tijdens het Prinsenspektakel afscheid van onze eigen Prinses Claudia de 1e. Zij heeft haar taken als Prinses der Hoonhakkers uitmuntend uitgevoerd, maar na een geweldig carnavalsjaar is het tijd geworden om de nieuwe Prins(es) van Hakkersdonk 2020 bekend te maken. Deze middag nemen we ook afscheid van onze Jeugdprins Ruben en zal zijn opvolg(st)er na lange spanning dan eindelijk bekend gemaakt gaan worden.

{loadmoduleid 137}

Wie wordt de Jeugdprins(es) 2020?

De hele middag wordt muzikaal ondersteunt door DJ Eric Witteveen die menig carnavalsnummer de revue laat passeren, om iedereen op te warmen voor het echte carnavalsweekend die er aan staat te komen. Carnaval start dit jaar op 20 februari 2020. Duik alvast de kast in, want ons carnavalsthema dit jaar is: “De Hoonhakkers zijn de tijd kwijt”. Er komen vast weer prachtige ludieke creaties voorbij!

In het volgend dorpsblad kunt u lezen wat voor geweldig programma we komend jaar hebben voor carnaval, dus hou deze in de gaten!

Ook op www.hoonhakkers.nl kunt u de laatste informatie vinden.

Bent u benieuwd wie de nieuwe Prins(es) en Jeugdprins(es) van de Hoonhakkers wordt? Dan bent u van harte welkom in onze koninklijke Residentie Zaal Kappers.

Het Prinsenspektakel is op zondag 9 februari 2020 om 14.00 uur.

- Advertisment -

Meest Populair