18.3 C
Dalfsen
zondag 4 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsPrins Marcel de 2e regeert samen met Jeugdprinses Lynn over Hakkersdonk

Prins Marcel de 2e regeert samen met Jeugdprinses Lynn over Hakkersdonk

Op zondagmiddag 9 februari maakten de Hoonhakkers uit Hakkersdonk tijdens het prinsenspektakel de nieuwe Prins van hun 43ste carnavalsjaar bekend.

Het is dit jaar aan Prins Marcel de 2e de eer om te mogen heersen over het mooie Hakkersdonk. Tijdens het Prinsenspektakel werd ook Jeugdprinses Lynn bekend gemaakt. Samen met haar adjudanten Fleur en Silvy gooit zij alles in de strijd voor een onvergetelijke carnavalsTIJD.

{loadmoduleid 137}

Lynn zit in groep 8 van de St. Cyriacus school. Ze houdt van dansen en is zoals ze zelf zegt al sinds haar geboorte besmet met het carnavalsvirus. Als dochter van Marloes en Richard Jansen, is ze als het ware, met de steek op geboren. Vader Richard was Prins der Hoonhakkers in het jaar 2007 en nog steeds lid van de Raad van Elf.

Prins Marcel de 2e is in het dagelijks leven beter bekend als Marcel Mars. Hij is in 1969 geboren in Heino aan de Delmterweg op het prachtige landgoed Stoevingen. Na een half jaar in de gemeente Heino gewoond te hebben, is hij in 1970 naar Hoonhorst verhuist.

De volledige namen van deze Prins zijn Marcel Nicolai Maria, maar in verband met landbouwbezuinigingen is dit later ingekort tot Marcel. Marcel is opgegroeid tussen de koeien, de varkens en huisdieren. Na z’n schoolcarrière is hij begonnen als kippenvanger, later loonwerker en nu trotse boer van de Marsweg. Hier woont hij samen met zijn boertjes Wesley en Ruben. Hij is nog op zoek naar een nieuwe boerin. (Geïnteresseerde dames kunnen zich melden bij de adjudanten van de Prins)

Prins Marcel is in Hoonhorst betrokken bij de school en hij is voorzitter van de Jeugdsoos. In z’n vrije tijd mag hij graag klaverjassen en natuurlijk houdt hij van de Hoonhorster feestjes. Tijdens dit carnavalsjaar gaat Prins Marcel de residentie eens flink op de kop zetten. Dus u bent gewaarschuwd!

Na alle officiële handelingen van Prins Marcel en Jeugdprinses Lynn ging de muziek van DJ Eric Witteveen een tandje harder en kon het feest echt beginnen. Het was nog lang onrustig in Hakkersdonk.

- Advertisment -

Meest Populair