16.4 C
Dalfsen
maandag 5 juni 2023
No menu items!

Optreden Daily [email protected]

De dag dat andere mensen buiten staan te bibberen bij carnavalsoptochten is er die dag heerlijke, warme muziek, gewoon lekker binnen bij Het Boskamp. Daily [email protected] treden die middag op afwisselend met The Boothill Stompers skiffle-, blues- en Americana band.

Daily [email protected] bestaat uit ervaren muzikanten die vorig jaar vanuit jamsessies een band hebben gevormd.

{loadmoduleid 137}

Daily Blue bestaat uit Ton Sedee (zang en gitaar), Stephan Koedijk(gitaar), Theo van Raaij (basgitaar) Floris Kamphuis (drum) en Suzan Groothuis (zang). aanvang zondag 23 februari vanaf 16.00 uur. Entree gratis maar wel gaat de bekende pet rond.

Het Boskamp Sterrebosweg 2 7722 KG Dalfsen

Gewoon gezellige rock!

- Advertisment -

Meest Populair