12.3 C
Dalfsen
vrijdag 9 juni 2023
No menu items!
HomeEvenementenProgramma 2020 - C.V. de Hoonhakkers

Programma 2020 – C.V. de Hoonhakkers

50+ Carnaval Donderdag 20 februari 20:00 u

Donderdagavond luiden we het Carnavalsweekend in met de 50+ Carnaval. Op deze avond kunnen alle 50+ers weer genieten van een hapje, drankje en gezellige muziek. De avond zal geheel in het thema zijn van “De Hoonhakkers zijn de tijd kwijt”. Aan de tijd zal het dus niet liggen en wel de goede oude tijd staat die avond in de spotlights. Samen gaan we meedoen met de “Ren je Rot” Quiz. Tijdens deze quiz worden er vragen gesteld over Carnaval algemeen en uiteraard vragen over de vereniging “de Hoonhakkers. Natuurlijk is er ook tijd voor een polonaise en hebben we ruimte om te swingen in onze Residentie Zaal Kappers. Uiteraard is er ook voldoende zitgelegenheid. We gaan er samen met u een gezellige avond van maken. Tot dan!

Kindermiddag Vrijdag 21 februari 14:00 u

Alle kinderen van PSZ de smurfen en groep 1t/m 7 van de St. Cyriacus- en de Baron van Dedemschool zijn van harte uitgenodigd voor de Carnavalsmiddag op vrijdag 21 februari. Deze middag is geheel gratis en het drinken en de versnaperingen worden aangeboden door de Hoonhakkers. Met het thema  “de Hoonhakkers zijn de tijd kwijt” gaan we er een gezellige middag van maken. De goochelshow van Goochelaar Pieter verzekert u dolle kinderpret van begin tot einde met grappen en grollen en natuurlijk hilarische goocheltrucs en gadgets!! Uiteraard is er natuurlijk ook ruimte om even lekker te hossen op diverse carnavalskrakers en mag de polonaise niet ontbreken.  Het belooft een leuke middag te worden met veel plezier en vertier. Kom het dus meemaken op 21 februari. De kindermiddag duurt van 14:00 tot 16:00 uur. Ouders/verzorgers zijn ook van harte uitgenodigd om deze middag bij te wonen.

Jeugdsoos Vrijdag 21 februari 19:00 u

Groep 8 is van harte welkom om het Carnavalsfeest van de jeugdsoos bij te wonen, samen met de middelbare school leerlingen. De Prins(es) en de Jeugdprins(es) zullen het feest in onze eigen residentie Zaal Kappers officieel openen en samen met hun Raad van Elf voorgaan in de polonaise, alvorens zij afreizen naar de feestavond van de Piepenplassers in Vilsteren. Geheel volgens traditie zal er op ludieke wijze een beroep worden gedaan op de algemene (Carnavals)kennis van deze tieners door middel van de “Ren je Rot” Quiz. Een leuke uitdaging voor de jeugd maar tijd kent geen grenzen. Thema van de feestavond is zoals jullie wellicht al weten “de Hoonhakkers zijn de tijd kwijt” Het feest begint om 19:00 uur in onze residentie Zaal Kappers en duurt tot ongeveer 21:30 uur. Er is deze avond geen entree en opgave is niet verplicht. Iedereen krijgt wat te drinken en een zakje chips aangeboden. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Tot snel!!!!!!

22 februari Party in de kroeg “De Hoonhakkers zijn de tijd kwijt” 20:00 u

De zaterdagavond gaan we ook dit jaar weer in de kroeg van Kappers vieren. Wij gaan er  weer een top avond van maken. Je bent van harte uitgenodigd om op 22 februari ’s middags mee te rijden naar de optocht in Lemelerveld. We vertrekken om 12:00 uur. Na de optocht zullen de voetjes nog even van de vloer gaan tussen de Sprokkelaars in Zaal Reimink. Na een aantal polonaises zal de prijsuitreiking van de optocht plaatsvinden en daarna zal de bus om 18:00 uur weer vertrekken richting onze eigen residentie Zaal Kappers. Zij zullen voor de hongerige carnavalsvierders een lekker menu op de kaart aanbieden. Deze is natuurlijk wel voor eigen rekening!

Rond 20:00 uur zal traditioneel de Prins/Prinses zichzelf toevoegen in de galerij waar zijn voorgangers ook in de eeuwigheid zijn vastgelegd en dan gaat het feest los barsten met onze huis-Dj Eric Witteveen waar we de polonaise zo weer in kunnen zetten. We zullen er samen wederom een onvergetelijke avond van maken met de juiste muziek, gezelligheid en de mooie verklede mensen. Met als klapper op deze avond een optreden van “the Party Captains”. Met hits als “Dopje op je neus” en “Sweet Caroline” gaat dat helemaal goed komen. Zij zullen om 22:00 uur optreden dus wees op TIJD!!!! Het belooft in ieder geval een geweldige avond te worden waar je bij wilt zijn. Wat kost het? Helemaal niets met uitzondering van de consumpties natuurlijk.  Wij hopen je te zien op deze avond, waar men nog lang over zal praten……..

Optocht en Gezinscarnaval  23 februari 13:30 u

Op de zondagmiddag zal er traditiegetrouw in ons Hakkersdonk een Carnavalsoptocht plaatsvinden voor alle leeftijden. Zeker niet de grootste optocht van de regio, maar wel prijzenwaardig dat een klein dorp als Hoonhorst dit nog elk jaar met succes kan organiseren. Toch iets waar we trots op zijn en graag in ere willen houden. En de creaties die aan de start verschijnen verrassen ons elk jaar weer. Chapeau!  Wij hopen dat wij ook dit jaar weer kunnen genieten van de creatieve ideeën.  Voor verenigingen uit het dorp is het ook de uitgelezen kans om de vereniging eens op een ludieke wijze onder de aandacht te brengen.  Het thema “de Hoonhakkers zijn de tijd kwijt” leent zich uitstekend voor ludieke (en dubbelzinnige) teksten en creaties!! Ga alvast brainstormen met je familie, vrienden, buren, teamgenoten over jullie mooie wagen of loopgroep. Je mag uiteraard ook in je eentje meedoen en de optocht versieren. Schrijf je in via [email protected] en maak kans op 1 van de vele prijzen.

Er zijn veel prijzen te vergeven voor:

 • (grote) Wagens
 • Grote groepen (vanaf 6 personen)
 • Kleine groepen (3 t/m 5 personen)
 • Individueel of tweetallen

De start van de optocht is om 13:30 uur vanaf het dorpsplein.

Route van de optocht:

 1. Dorpsplein
 2. Kerkstraat
 3. Dammans-Es
 4. De Horst
 5. Koelmansstraat
 6. Kerkstraat
 7. Lage Weide
 8. De Weitjes
 9. Koelmansstraat
 10. Kerkstraat
 11. Lage Weide
 12. Tempelhof
 13. Dorpsplein

Aansluitend aan de optocht zal het Gezinscarnaval losbarsten in onze Residentie Zaal Kappers, waar aan het einde van de middag ook de prijsuitreiking van de optocht zal plaatsvinden. Zorg dus dat je erbij bent om 1 van deze mooie prijzen in ontvangst te kunnen nemen.

- Advertisment -

Meest Populair