23.2 C
Dalfsen
woensdag 31 mei 2023
No menu items!
HomeKunst & CultuurOptreden Bigbrassband GoedKoper in Dalfsen

Optreden Bigbrassband GoedKoper in Dalfsen

Op zondag 15 maart komt een nog vrij onbekende onlangs opgerichte Bigbrassband een openbaar optreden verzorgen bij Het Boskamp in Dalfsen. We zijn al gewaarschuwd: het dak gaat er af. De band bestaat uit ongeveer 12 tot 15 personen. Ze beginnen om 15.00 uur te spelen. De naam van de band is: Bigbrassband GoedKoper.

Goed, omdat ze gewoon goed zijn en Koper omdat veel instrumenten van koper zijn. De bandleden komen allemaal uit de buurt, uit Nieuwleusen, Lemelerveld, Balkbrug en ook uit Dalfsen.

{loadmoduleid 137}

Het is bijna een vaste formule geworden van het Boskamp: u betaald geen entree, wel gaat natuurlijk de pet weer rond. Goedkoper wil haar repertoire zo breed mogelijk uitbouwen.

Ze spelen rock, funk, popmuziek, filmmuziek, paso doble, klassieke muziek en Tiroler muziek

Dit is mogelijk omdat de leden meerdere instrumenten bespelen. De nadruk van de band ligt op de bigbandsetting. De muzikanten bespelen daarom de saxofoon, trompet, trombone, basgitaar, drums en percussion. Met veel enthousiaste klinkt ‘River Deep, Mountain high’ door de zaal, maar ook ‘Fanfare for the common man’ en ‘Espana Cani’ worden gespeeld en meer leuke nummers zijn te horen. Advies: kom op tijd, want het kon nog wel eens flink gezellig gaan worden. Het Boskamp is te vinden aan de Sterrebosweg 2 in Dalfsen.

- Advertisment -

Meest Populair