23.2 C
Dalfsen
woensdag 31 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsEerste besmetting coronavirus gemeente Dalfsen vastgesteld

Eerste besmetting coronavirus gemeente Dalfsen vastgesteld

Bij een inwoner van de gemeente Dalfsen is zaterdag 14 maart besmetting met het coronavirus vastgesteld. Deze inwoner bevindt zich op dit moment in thuisisolatie en maakt het naar omstandigheden goed. De GGD onderhoudt persoonlijk contact met de inwoner en neemt alle benodigde maatregelen. Ook heeft burgemeester Erica van Lente telefonisch contact gehad met deze persoon.

{loadmoduleid 137}

Burgemeester Van Lente:

In het telefoongesprek heb ik begrepen dat deze inwoner nu aan de beterende hand is. Ik heb de patiënt en de direct betrokkenen sterkte gewenst. 

Omdat het aantal besmettingen zich blijft uitbreiden, nu dus ook in onze gemeente, roep ik inwoners op om de adviezen van het RIVM en de GGD op te volgen. Neem verantwoordelijkheid voor uzelf en uw omgeving: blijf thuis bij klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts en mijd sociale contacten. Op deze manier proberen we met elkaar de verdere uitbreiding van het aantal besmettingen te beperken.

Meer informatie

Op de websites van GGD IJsselland en het RIVM is veel informatie te vinden over het coronavirus. Telefonisch kunt u met al uw vragen terecht bij het landelijke informatienummer 0800-1351 (dagelijks van 8.00 tot 20.00 uur).

- Advertisment -

Meest Populair