18.3 C
Dalfsen
zondag 4 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsGemeentegids in een nieuw jasje

Gemeentegids in een nieuw jasje

Deze week ontvangen de inwoners het nieuwe gemeentemagazine van de gemeente Dalfsen in de brievenbus. Dit magazine is de opvolger van de gemeentegids van Dalfsen. In het nieuwe magazine is een handige adressenlijst van organisaties en verenigingen opgenomen met ook interessante verhalen van onder andere onze energieadviseur en buurtsportcoaches; handig om te weten én leuk om te lezen!

De fotografie voor dit magazine is voor een groot deel verzorgd door amateurfotografen uit onze gemeente. Na een fotowedstrijd eind 2019 verdienden zij met hun prachtige foto’s een plek in het magazine. De foto van winnares Martine Bosch siert de cover; van harte gefeliciteerd!

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair