18.3 C
Dalfsen
zondag 4 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsBuurtsportcoaches en jongerenwerkers SAAM Welzijn sportief in coronatijd

Buurtsportcoaches en jongerenwerkers SAAM Welzijn sportief in coronatijd

Het mag weer! Sporten en bewegen voor jongeren tot 18 jaar. Samen en uiteraard alles volgens de richtlijnen die gelden voor de verschillende leeftijdsgroepen. De buurtsportcoaches van de gemeente Dalfsen hebben met de jongerenwerkers van SAAM Welzijn de handen ineen geslagen om de jeugd, naast de reguliere sport, op een verantwoordelijke wijze weer te laten sporten op sportveldjes in de wijk. Daarom start vanaf 13 mei het naschools sportprogramma ‘sporten in coronatijd’ in alle kernen van de gemeente Dalfsen.

{loadmoduleid 137}

Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen naast de reguliere Sports4Kids activiteiten deelnemen aan nieuwe activiteiten, waaronder het EK voetbal, blijf gezond-spelletjes, tennis, highland games, slagbal, waterspelletjes en nog veel meer. Voor jeugd vanaf 12 jaar gaan de jongerenwerkers diverse activiteiten organiseren die later deze week bekend worden gemaakt op de website www.dalfsenbeweegt.nl. Voor deze doelgroep gelden ook andere richtlijnen dan voor de doelgroep onder de 12 jaar.

Inschrijven

Inschrijven kan tot één dag voor aanvang van de activiteit via www.dalfsenbeweegt.nl. Hierop staat het volledige aanbod per kern en leeftijdscategorie. De activiteiten worden gratis aangeboden.

{loadmoduleid 137}

Voorzorgsmaatregelen

De buurtsportcoaches en jongerenwerkers SAAM verzoeken jongeren om zelf, in sportkleding, naar het sportveldje te komen en vooraf de handen goed te wassen. Alleen waar noodzakelijk mogen ouders hun kind(eren) halen en brengen naar het sportveld. Tijdens de activiteit zullen de lesgevers gepaste afstand houden en zijn er desinfecterende middelen aanwezig. Voor de doelgroep 12 tot 18 jaar zal rekening gehouden worden met de 1,5-meter maatregel.

Meer informatie

Zie voor meer informatie over ‘sporten in coronatijd’ de website www.dalfsenbeweegt.nl en voor de richtlijnen www.dalfsen.nl/corona of neem contact op met de buurtsportcoaches via [email protected].

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair