21.3 C
Dalfsen
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeZakelijkRSR Revalidatieservice BV blijft voor Dalfsen Wmo-middelen leveren

RSR Revalidatieservice BV blijft voor Dalfsen Wmo-middelen leveren

De gemeente Dalfsen heeft, samen met de gemeenten Raalte, Staphorst en Zwartewaterland, voor het verstrekken van Wmo-hulpmiddelen (rolstoel, traplift e.d.) een aanbestedingsprocedure doorlopen. De aanbesteding is gegund aan de huidige leverancier: RSR Revalidatieservice BV. Wethouder Uitslag heeft goed nieuws voor inwoners die momenteel gebruik maken van één of meerdere Wmo-hulpmiddelen:

Omdat we een nieuw contract afsluiten bij de huidige leverancier verandert er voor inwoners niets. De levering, service en het onderhoud van de hulpmiddelen blijven op dezelfde vertrouwde manier doorgaan.

Het nieuwe contract met RSR Revalidatieservice treed per 1 juni 2020 in werking, voor een periode van drie jaar. Na deze periode bestaat de mogelijkheid om het contract met twee keer twee jaar te verlengen.

- Advertisment -

Meest Populair