23.2 C
Dalfsen
woensdag 31 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsKoffieochtend voor partners van mensen met dementie start weer!

Koffieochtend voor partners van mensen met dementie start weer!

Heeft uw partner dementie? Dan is de coronatijd een eigenaardige tijd geweest. Veel partners hebben meer zorg moeten leveren of konden juist hun (opgenomen) geliefde niet bezoeken in het verpleeghuis. Het kan veel steun geven om ervaringen en gevoelens over de afgelopen maanden uit te wisselen met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Mensen die net als u een partner met dementie hebben. Vaak begrijpen mensen die in hetzelfde schuitje zitten elkaar met een half woord. Ze weten tenslotte precies waarmee u te maken hebt.

{loadmoduleid 137}

Het mantelzorgteam van Saam Welzijn wil vanaf dinsdagochtend 7 juli heel graag weer starten met de koffieochtenden voor partners van mensen met dementie. Lijkt het u prettig om onder het genot van een kopje koffie of thee ervaringen uit te wisselen met andere partners? Dan bent u van harte uitgenodigd. Om 10.00 uur hebben we de koffie klaarstaan in het jongerencentrum van de Trefkoele+ (ingang bij de parkeerplaats) in Dalfsen.

Aanmelden is (anders dan voorheen) noodzakelijk zodat we weten wie we kunnen verwachten en we de ruimte goed kunnen inrichten. Uiteraard zullen we de coronarichtlijnen opgesteld door het RIVM zorgvuldig opvolgen.

Als u meer wilt weten of als u zich wilt opgeven voor deze koffieochtend dan kunt u bellen of mailen met Ilja Bomers (mantelzorgteam Saam Welzijn) 06-19218070 / [email protected].

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair