21.3 C
Dalfsen
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsDe eerste scootmobieltocht van 2020 wordt uitgevoerd

De eerste scootmobieltocht van 2020 wordt uitgevoerd

Het Corona-virus heeft ons leven, de afgelopen maanden, aardig op de kop gezet. Alle activiteiten lagen stil, zo ook die van Saam Welzijn. Heel langzaam aan kunnen bepaalde activiteiten weer van start gaan met inachtneming van de maatregelen vanuit het RIVM.

Na overleg met de betrokken vrijwilligers gaan we op woensdag 15 juli, op gepaste wijze, de eerste scootmobieltocht vanuit de kern Dalfsen organiseren met vertrek om 13.30 uur vanaf de Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108 te Dalfsen.

{loadmoduleid 137}

Gedurende de hele tocht zal de 1,5 meter afstand bewaakt worden. Mensen die koorts hebben, hoesten of verkouden zijn kunnen NIET deelnemen aan de tocht.

De enthousiaste vrijwilligers hebben een mooie tocht uitgezet van 20-25 km. De vrijwilligers zijn allen gecertificeerd verkeersregelaar. Halverwege zal een koffie/thee-stop worden gehouden op een geschikte locatie.

Scootmobielrijder, die zich goed voelen en graag willen deelnemen, zijn van harte welkom.    

Eigen bijdrage, voor koffie en organisatie, is € 5,00 p.p. Opgave is wel verplicht. Dit kan tot maandag 13 juli bij Saam welzijn Dalfsen, tel.: 0529-793012 of email: [email protected]. U dient bij opgave ook een telefoonnummer van een contactpersoon door te geven.

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair