16.4 C
Dalfsen
maandag 5 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsMaandelijkse fietstocht Saam Welzijn

Maandelijkse fietstocht Saam Welzijn

Door de versoepeling van de Corona-maatregelen kan er op dinsdag 25 augustus a.s. weer deelgenomen worden aan een  fietstocht van Saam Welzijn die in Dalfsen zal starten. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen.  We zullen in drie kleine groepjes gaan fietsen. Jong en oud zijn van harte welkom om hieraan deel te nemen.

{loadmoduleid 137}

Deze fietstocht is uitgezet door enthousiaste vrijwilligers die de omgeving goed kennen. De geplande tocht start om 13.30 uur vanaf de Trefkoele+ en heeft een lengte van ongeveer 30 km. Onderweg is er op een mooie locatie een koffie-/theestop. Naast sportief bewegen is ontmoeting en samen fietsen heel gezellig. 

Deelnemers aan de fietstocht moeten zich, i.v.m. de RIVM-maatregelen, wel aanmelden. Dat kan via de mail naar [email protected] of telefonisch bij nr.: 0529-793012.

Bij aanvang van de fietstocht zullen de vrijwilligers naar uw gezondheid vragen.

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair