12.3 C
Dalfsen
vrijdag 9 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsGemeente roept inwoners op vragenlijst Ggz in te vullen

Gemeente roept inwoners op vragenlijst Ggz in te vullen

Gemeente Dalfsen vindt het belangrijk dat de Geestelijke Gezondheidszorg (Ggz) om mensen blijft draaien. Juist nu de zorg verandert. Met een online vragenlijst kunnen (ex)cliënten en mantelzorgers aangeven wat er goed gaat en wat er beter kan. De gemeente Dalfsen gebruikt de uitkomsten om nog beter aan te sluiten op de wensen van inwoners.

De vragenlijst kan ingevuld worden op www.zorgbelang-overijssel.nl/ggz. Meedoen kan tot 20 september 2020. Elk verhaal telt en hoe meer verhalen, hoe sterker de boodschap. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen meedoen. Door de vragenlijst in te vullen helpen de deelnemers niet alleen zichzelf, maar dragen ze ook bij aan betere zorg voor anderen.

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair