23.2 C
Dalfsen
woensdag 31 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsVerras een mantelzorger!

Verras een mantelzorger!

Op 10 november vieren we in heel Nederland de Dag van de Mantelzorg. Deze dag is speciaal voor mantelzorgers omdat zij zoveel betekenen voor hun partner, kind, buurman, ouder, kennis of vriendin.

Omdat we rekening willen houden met alle maatregelen rondom Corona hebben we dit jaar besloten geen bijeenkomsten voor mantelzorgers te organiseren rondom de Dag van de Mantelzorg. We gaan maximaal 500 mantelzorgers vanaf 18 jaar en woonachtig in de gemeente Dalfsen óf zorgend voor iemand uit de gemeente Dalfsen thuis verrassen met een attentie.

{loadmoduleid 137}

Mantelzorgers kunnen zichzelf aanmelden of aangemeld worden door iemand anders op www.saamwelzijn.nl/verrassing-voor-mantelzorgers  rondom 10 november brengen vrijwilligers de attentie langs. Woont de mantelzorger niet in de gemeente Dalfsen maar zorgt hij/zij wel voor iemand uit de gemeente, dan bezorgen wij de attentie op dat adres in Dalfsen. Als het u niet lukt om digitaal de attentie aan te vragen dan kunt u terecht bij een van de Infopunten. De mensen van de Infopunten kunnen dan samen met u de aanvraag doen. Infopunten zijn te vinden in De Mozaïek (Lemelerveld), Trefkoele+ (Dalfsen), de Spil (Nieuwleusen), Wiekelaar (Oudleusen), Anjerpunt (Hoonhorst)

Voor vragen kunt u contact opnemen met Ilja Bomers (mantelzorgteam Saam Welzijn) op [email protected] of telefonisch op 06-19218070

De organisatie van de Dag van de Mantelzorg, namens de gemeente Dalfsen, is in handen van: Werkgroep Mantelzorg Nieuwleusen, Werkgroep Mantelzorg Dalfsen, Werkgroep Mantelzorg Lemelerveld, Zorgspectrum Het Zand locatie Hulstkampen, Zorgcentrum Rosengaerde, ZGR Brugstede en Saam Welzijn (mantelzorgteam). De verrassingstasjes worden mede mogelijk gemaakt door een aantal winkeliers en ondernemers uit de gemeente Dalfsen, MantelzorgNL, Bordjevol, Huppla.

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair