18.3 C
Dalfsen
zondag 4 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsCorona actueel maandag 28 september 2020

Corona actueel maandag 28 september 2020

We moeten allemaal onze eigen verantwoordelijkheid nemen en de maatregelen (nog) beter naleven. Het is ons gedrag dat bepaalt hoe het virus zich verspreid, en momenteel verspreid het zich razendsnel. De meeste besmettingen vinden plaats in privékring, dus vermijd drukke bijeenkomsten en houd afstand!

{loadmoduleid 137}

We doen het niet alleen voor onszelf,  maar ook voor de ouderen en kwetsbaren in de samenleving.

In de veiligheidsregio IJsselland zijn afgelopen week zijn er 264 besmettingen geconstateerd, dat zijn er 50 meer dan een week eerder. Vandaag zijn er 58 besmettingen, dat zijn er 25 meer dan afgelopen vrijdag.

De regionale signaalwaarden die voor de veiligheidsregio IJsselland gelden zijn 256 besmettingen per week en 36,5 besmettingen per dag. Wanneer het aantal dagelijkse besmettingen meerdere dagen boven deze signaalwaarden komt zal de veiligheidsregio als zorgelijk (oranje) worden aangemerkt.

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair