16.4 C
Dalfsen
maandag 5 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsDe Overijsselse Vrijwilligersprijs 2020 on tour

De Overijsselse Vrijwilligersprijs 2020 on tour

De vrijwilligerswaardering van de gemeente Dalfsen kon dit jaar helaas niet doorgaan vanwege Covid-19. Toch wil het Vrijwilligerspunt Dalfsen vrijwilligers en -organisaties graag in het zonnetje zetten. Waarmee ze aan de vele vrijwilligers in de gemeente laten weten dat hun inzet onmisbaar is en dat al het vrijwilligerswerk heel erg gewaardeerd wordt.

{loadmoduleid 137}

Wat gaan we doen?

Het Vrijwilligerspunt sluit aan bij de Overijsselse Vrijwilligersprijs on tour! De provincie Overijssel, Stimuland en meerdere Overijsselse Vrijwilligers(steun)punten hebben de handen ineen geslagen om zoveel mogelijk vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

Hoe gaan we dat doen?

In elke deelnemende gemeente worden drie vrijwilligers of -organisaties gekozen die een prijs uitgereikt krijgen uit handen van de provincie. Vanaf nu kan iedereen een vrijwilliger, een groep vrijwilligers of een vrijwilligersorganisatie aanmelden voor deze prijs. Dat kan door vóór 10 oktober het aanmeldformulier op www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl in te vullen. Een onafhankelijke jury kiest uit alle aanmeldingen de drie winnaars. De winnaars krijgen tussen 15 oktober en 5 december bezoek van een provinciaal statenlid, die de prijs komt overhandigen. Natuurlijk laten we dit niet ongemerkt voorbij gaan. De pers wordt uitgenodigd om hier uitgebreid verslag van te doen.

{loadmoduleid 137}

Wat moet u doen?

U meldt vóór 10 oktober een vrijwilliger, een groep vrijwilligers of een vrijwilligersorganisatie aan waarvan u vindt dat die een prijs verdient. Dat kan die ene vrijwilliger zijn die zich al jaren onmisbaar maakt. Of iemand die tijdens de corona crisis veel voor anderen heeft betekend. Of een groep vrijwilligers die voor de buurt het verschil heeft gemaakt. De keuze is aan u. In een korte motivatie geeft u aan waarom juist hij/zij deze prijs moet winnen.

Vragen

Neem voor vragen over deze prijs contact op met vrijwilligersmakelaar Ivonne Saueressig via telefoonnummer 06-39345740 of stuur een mail naar [email protected].

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair