12.4 C
Dalfsen
zondag 4 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsDigitaal meedoen!

Digitaal meedoen!

Juist in deze coronatijd blijkt  hoe belangrijk het is om digitaal mee te kunnen doen. Om in contact te blijven met familie en vrienden, bijvoorbeeld door beeldbellen of via WhatsApp. Of om online iets te kunnen bestellen als boodschappen of  kleding. Om bankzaken te regelen of informatie op te zoeken.

{loadmoduleid 137}

Maar als je onvoldoende kennis hebt of je onzeker voelt met internet, smart telefoons, tablet of computer dan kan het een belemmering zijn.

Gelukkig is er de mogelijkheid om een afspraak te maken via Saam Welzijn  voor deskundige hulp, uitleg en advies over alles wat je wilt weten over computers, internet, tablets en smartphones. Deze afspraak is 1 op 1 en volgens de coronamaatregelen.

Duidelijk, herhalend en begrijpelijk, dus voor iedereen die er tegen op ziet, het lastig vind of net dat extra steuntje in de rug nodig heeft.

Bel Saam welzijn tel: 0529 482121 om een afspraak te maken!

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair