21.3 C
Dalfsen
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsCorona actueel vrijdag 16 oktober 2020

Corona actueel vrijdag 16 oktober 2020

Laten we elkaar beschermen. Het coronavirus heeft teveel ruimte gekregen en daarom gaan wij nu over tot een gedeeltelijke lockdown. Alle maatregelen zijn genomen met één doel: het beperken van contactmomenten en reisbewegingen. Ontmoet elkaar dus zo min mogelijk, beperk de sociale contacten. De reguliere zorg wordt meer afgeschaald, ouderen worden ook in onze regio meer besmet: laten we in onze regio elkaar beschermen!

{loadmoduleid 137}

In de veiligheidsregio IJsselland zijn afgelopen week 967 besmettingen geconstateerd, dat zijn er 121 meer dan een week eerder. Vandaag zijn er 144 besmettingen, dat zijn er 19 meer dan afgelopen woensdag.

1x per week schaalt de landelijke overheid de regio’s in op niveau o.b.v. het weekgemiddelde. Regio IJsselland zit nu nog op niveau “zorgelijk”.

Besmettingen per dag

{loadmoduleid 171}

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair