21.3 C
Dalfsen
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsCorona actueel maandag 4 november 2020 - Houd vol

Corona actueel maandag 4 november 2020 – Houd vol

Het aantal besmettingen in onze regio neemt gelukkig iets af. Toch nemen de ziekenhuisopnamen nog steeds toe en wordt zelfs de reguliere zorg afgeschaald. Het zorgpersoneel wordt te zwaar belast. In onze regio zien we dat veel mensen zich goed aan de maatregelen houden. Mooi, zo doen we dat met z’n allen! De grootste zorg zit nog steeds in het feit dat teveel mensen samenkomsten thuis organiseren en dat de jongeren elkaar teveel opzoeken. Het houden aan de maatregelen, is de enige manier om het virus weer onder controle te krijgen. Houd dus vol. Voor jezelf, voor het zorgpersoneel, voor elkaar!

{loadmoduleid 137}

In de veiligheidsregio IJsselland zijn afgelopen week 1149 besmettingen geconstateerd, dat is 75 minder dan een week eerder. Vandaag zijn er 129 besmettingen, dat zijn er 9 meer dan afgelopen maandag.

1x per week schaalt de landelijke overheid de regio’s in op niveau o.b.v. het weekgemiddelde. Regio IJsselland zit nu nog op niveau “zeer ernstig”.

Besmettingen per dag gemeente Dalfsen

{loadmoduleid 172}

{loadmoduleid 137}

Besmettingen per dag VR IJsselland

{loadmoduleid 171}

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair