18.3 C
Dalfsen
zondag 4 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsSaam Welzijn i.c.m. de huidige Coronamaatregelen

Saam Welzijn i.c.m. de huidige Coronamaatregelen

Saam Welzijn moet i.v.m. de laatste Coronamaatregelen haar activiteiten in de kulturhusen tijdelijk stoppen. Dit geldt zowel voor de ouderenactiviteiten als de activiteiten in de verschillende jongerencentra. Dat wil niet zeggen dat de medewerkers van Saam Welzijn niet meer beschikbaar zijn. Saam Welzijn wil daarom ook in deze nieuwe gedeeltelijke lock down beschikbaar en zichtbaar blijven.

{loadmoduleid 137}

We doen dat op verschillende manieren.

We zijn dagelijks van 09.00 tot 12.00 uur bereikbaar op het volgende nummer: 0529-482121. Via dit nummer bieden wij een luisterend oor en denken we graag mee om een oplossing te zoeken op uw (hulp) vraag.

U kunt ook mailen naar [email protected] en daar uw vraag stellen.

 In de middag gaan alle medewerkers de verschillende wijken in om via het raam of op een andere veilige manier contact te zoeken.  We zijn herkenbaar aan de blauwe Saam jasjes of we hebben een badge van Saam welzijn op. Zo willen wij zoveel mogelijk in contact blijven met de bewoners van de gemeente Dalfsen. Op dit moment zijn wij samen met de gemeente ook aan het kijken of wij hier een speciale bus voor in kunnen zetten, onder het mom: Saam komt naar u toe”.

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair