21.3 C
Dalfsen
zondag 28 mei 2023
No menu items!
HomeNieuwsCorona actueel woensdag 11 november 2020 - Blijf volhouden

Corona actueel woensdag 11 november 2020 – Blijf volhouden

Het beeld is nu rustig, de cijfers dalen. Dit hebben we aan elkaar te danken. Maar we zijn er nog niet. Het aantal ziekenhuisopnames neemt nog steeds toe. De zorgsector staat onder grote druk, waardoor de reguliere zorg wordt uitgesteld. Met het oog op Sinterklaas en de komende feestdagen moeten we ons goed realiseren dat we er nog niet zijn. Die momenten gaan ook tellen. Blijf daarom zoveel mogelijk thuis, houd afstand van elkaar en spreek niet af met meer mensen dan toegestaan. Dit is de enige manier om het virus onder controle te krijgen. Door ons aan de maatregelen te blijven houden, helpen we de zorg en helpen we elkaar!

{loadmoduleid 137}

In de veiligheidsregio IJsselland zijn afgelopen week 918 besmettingen geconstateerd, dat is 92 minder dan een week eerder. Vandaag zijn er 101 besmettingen, dat zijn er 3 minder dan afgelopen maandag.

1x per week schaalt de landelijke overheid de regio’s in op niveau o.b.v. het weekgemiddelde. Regio IJsselland zit nu nog op niveau “zeer ernstig”.

Besmettingen per dag gemeente Dalfsen

{loadmoduleid 172}

{loadmoduleid 137}

Besmettingen per dag VR IJsselland

{loadmoduleid 171}

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair