Saam Welzijn kan i.v.m. de laatste Coronamaatregelen, die vanaf 19 november gelden, haar activiteiten in de Kulturhusen weer starten. De gedeeltelijke lockdown zoals deze vóór 3 november gold is nu weer aan de orde. Dat betekent dat u weer welkom bent om actief deel te nemen aan de activiteit waar u lid van bent.

(Advertentie)
Saam Welzijn i.c.m. de huidige Coronamaatregelen

{loadmoduleid 137}

Kom weer in beweging en ontmoet weer andere mensen.

Dit geldt zowel voor de ouderenactiviteiten als de activiteiten in de verschillende jongerencentra. Natuurlijk is er wel aandacht voor de nog steeds geldende regels betreffende de 1,5 meter afstand, handen wassen en mondkapjes-advies.

Als u toch het risico niet wil nemen en besluit om niet meer deel te nemen aan de activiteit waar u lid van bent wilt u dit dan doorgeven via tel.nr.: 0529-482121 of mailen naar [email protected]

Ook de medewerkers van Saam Welzijn werken weer wat meer vanaf hun werkplek in de kantoren van Kulturhusen.  Door de gedeeltelijke lockdown wordt er ook nog wel veel vanuit huis gewerkt.

{loadmoduleid 137}

Net als afgelopen 2 weken blijven de medewerkers actief in de wijken, onder het motto “Saam komt naar u toe” om op een veilige manier contact te zoeken met u te zoeken.  We zijn herkenbaar aan de blauwe Saam jasjes of we hebben een badge van Saam welzijn op. Zo willen wij zoveel mogelijk in contact blijven met de bewoners van de gemeente Dalfsen.

We zijn dagelijks van 09.00 tot 12.00 uur bereikbaar op het volgende nummer:

0529-482121. Via dit nummer bieden wij een luisterend oor en denken we graag mee om een oplossing te zoeken op uw (hulp) vraag.

U kunt ook mailen naar [email protected] en daar uw vraag stellen.

{loadmoduleid 137}

Share.