18.3 C
Dalfsen
zondag 4 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsBoekstart voor baby’s op 3 december in Dalfsen en Lemelerveld

Boekstart voor baby’s op 3 december in Dalfsen en Lemelerveld

De bibliotheek organiseert op maandag3 december Boekstart voor baby’s in Dalfsen en Lemelerveld. Er wordt voorgelezen en gezongen met de kleintjes. Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling van je kindje. Leuk en leerzaam dus: kom gezellig langs met je baby of peuter. 

{loadmoduleid 137}

Voorleesmomenten zijn niet alleen heel waardevol, maar vooral ook erg gezellig en het is een heerlijk moment samen met je kind. Daarom gaan we iedere maand liedjes zingen en voorlezen. Speciaal voor ouders van kinderen van 0 tot 4 jaar.

Maandelijks (eerste donderdag van de maand) van 10.00 – 11.00 uur organiseert Bibliotheek Dalfsen deze Boekstartochtenden.

I.v.m. Corona wordt gevraagd om je aan te melden. Tijdens de ochtend houden we rekening met de anderhalve meter afstand. Daardoor kunnen we een maximum aantal volwassenen met kinderen ontvangen (Dalfsen 8 en Lemelerveld 6). Helaas kan er geen thee of koffie geserveerd worden. Je bent van harte welkom als je klachtenvrij bent. Aanmelden kan op: www.bibliotheekdalfsen.nl/activiteiten.

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair