18.3 C
Dalfsen
zondag 4 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsKerstprogrammering VechtdalLeeft TV

Kerstprogrammering VechtdalLeeft TV

De komende week zijn er tal van kerstuitzendingen te zien op VechtdalLeeft TV, de lokale omroep van Dalfsen, Ommen en Nieuwleusen. Nu de meeste kerken dicht blijven met kerst, wordt er op VechtdalLeeft meerdere kerstdiensten van diverse kerken uitgezonden, naast de reguliere uitzendingen die voor een groot deel kerst gerelateerd zullen zijn.

{loadmoduleid 137}

Op kerstavond, 24 december, start om 19.00 uur een concert van Jan Vayne deel I en om 20.00 uur deel II. Daarna start om 21.00 uur de Eucharistieviering van de Rooms Katholieke Kerk in Ommen en zal aansluitend van de viering om 22.00 uur een uitzending te zien zijn van Kerst-engelen die uitgezonden worden door PKN Ommen om cadeautjes uit te delen aan kwetsbare mensen.

Op Eerste Kerstdag start om 10.00 uur de dienst van de NGK-GKv in Dalfsen en om 15.00 uur Het Baken met Breathe en Timeless en een hedendaagse vertelling van het kerstverhaal. Deze uitzending wordt op Tweede Kerstdag herhaald om 10.00 uur en op 26 december om 15.00 uur wordt het Kinderkerstfeest van PKN Ommen uitgezonden met kinderkoor “Een Vrolijk Geluid”. Ook zal het concert van Jan Vayne op Eerste en Tweede Kerstdag herhaald worden om 19.00 uur (deel I) en om 20.00 uur (deel II).

{loadmoduleid 137}

Naast de kerstdiensten worden er ook reguliere programma’s uitgezonden op ieder heel uur. Een voorstelling van De Firma uit Arriën wordt opnieuw uitgezonden met als titel: ‘Een ieder ging op pad’ uit 2016 . Verder wordt er een opname gemaakt van Kerst in Dalfsen, waarin meerdere tuinen komende week worden verlicht en die met behulp van een korte tekst het kerstverhaal uitbeeldt. Hans van Dongen van MEC Muziekschool uit Nieuwleusen heeft voor VechtdalLeeft kerstliederen gespeeld met een paar volwassenen en kinderen waar meerdere opnames voor zijn gemaakt en ook deze worden uitgezonden. Een kerstprogrammering geschikt voor jong en oud.

{loadmoduleid 137}

- Advertisment -

Meest Populair