12.4 C
Dalfsen
zondag 4 juni 2023
No menu items!
HomeZakelijkPhone House Dalfsen heeft nieuwe eigenaar: ‘Bekroning op het werk’

Phone House Dalfsen heeft nieuwe eigenaar: ‘Bekroning op het werk’

DALFSEN – Voormalig verkoopmedewerker Timo Spijkerman heeft sinds 1 januari Phone House Dalfsen overgenomen. Na dertien jaar in loondienst te zijn geweest, slaat de enthousiasteling nu spijkers met koppen. Hij gaat als ondernemer verder en neemt het gehele reilen en zeilen van Phone House Dalfsen op zich. De jonge ondernemer neemt het filiaal over van Jan Jouke Zwaagstra, die met deze verkoop zijn Phone House-imperium iets laat krimpen. De overname van de Phone House in Dalfsen is het bewijs dat ondernemers ondanks de coronacrisis toch kansen zien in de toekomst. Spijkerman heeft er vooral zin in: “We gaan er een enorm succes van maken!”

Spijkerman begeeft zich overigens op vertrouwd terrein. Maar liefst dertien jaar vervult hij diverse functies in verschillende Phone House-filialen: “Ik ben begonnen als verkoopmedewerker in Ommen. Dankzij Jan Jouke heb ik me kunnen ontwikkelen tot shopmanager en later heb ik het financiële gedeelte van al zijn filialen geregeld.” Deze overname ziet hij dan ook als een beloning: “Het is de kroon op mijn werk van de afgelopen jaren.”

Ondanks deze mooie stap is het toch een bijzondere tijd om een winkel over te nemen. Het coronavirus slaat nogal om zich heen en ook de retail heeft er zwaar onder te lijden. Toch is Spijkerman vastberaden:

In deze tijd willen we de klant maximaal helpen. Dat gaat via de telefoon en de website. Daarnaast bezorgen we met plezier!

De winkel in Dalfsen krijgt tevens een soortement van make over: “We gaan het aanpassen naar het meest recente concept van Phone House. Dat betekent dat klanten na de lockdown terechtkunnen in een moderne winkel, waar onze vriendelijke medewerkers voor hen klaar zullen staan.” Die vriendelijke medewerkers blijven de vertrouwde gezichten: “De medewerkers die nu in Dalfsen staan, blijven bij mij op de loonlijst. Daarnaast sta ikzelf ook in de winkel.”

Spijkerman pakt de uitdaging met beide handen aan: “Ik zie vooral kansen. Niet alleen bedrijfsmatig, maar vooral ook in samenwerking met andere lokale ondernemers.” Tot slot geeft hij aan dat er leuke acties aan komen bij Phone House Dalfsen: “We gaan voor een feestelijke opening. Geheel coronaproof natuurlijk. Als het straks allemaal weer mogelijk is, staat het gebak en de verse koffie in ieder geval klaar!”

- Advertisment -

Meest Populair