18.3 C
Dalfsen
zondag 4 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsWandelaars gezocht

Wandelaars gezocht

DALFSEN – Saam Welzijn zoekt wandelaars die wandelmaatjes zoeken.

In november 2020 is Saam Welzijn gestart met het wandelmaatjesproject. We hebben inmiddels ruim 20 wandellaars aan elkaar gekoppeld. En aanmelden kan nog steeds!

Door de huidige coronamaatregelen zijn we aan huis gekluisterd. Blijven bewegen en sociaal contact blijven houden is ingewikkeld door de lockdown.

In het kader van: ”Wat kan wel in coronatijd?” is Saam Welzijn van mening dat coronaproof bewegen en coronaproof ontmoeten prima kan tijdens een wandeling! Dit kan met z`n tweeën,  in de buitenlucht en op anderhalve meter afstand van elkaar. Dus wil je op een gezellige manier in beweging blijven? Meld je dan aan.

Je kunt bij aanmelding aangeven op welke dagen en hoever je wilt wandelen,  of je een hond hebt die graag meewandelt, wat je zoekt in een wandelmaatje, of je eigen vervoer hebt om bijvoorbeeld wat verder weg te kunnen wandelen,  etc.

Iedereen die van wandelen houdt kan zich aanmelden. Lijkt het je leuk om andere mensen te ontmoeten en vind je het leuk om jezelf en/of iemand anders te helpen om op een gezellige manier in beweging te blijven? Bel of mail dan naar Saam Welzijn.

Email: [email protected] tel: 0529-482121.

- Advertisment -

Meest Populair