18.3 C
Dalfsen
zondag 4 juni 2023
No menu items!
HomeNieuwsCorona Noodfonds nog aan te vragen tot 15 februari

Corona Noodfonds nog aan te vragen tot 15 februari

DALFSEN – Het Corona Noodfonds is in het leven geroepen om maatschappelijke instellingen financieel te ondersteunen.  Organisaties die nog geen aanvraag hebben gedaan of niet over heel het jaar 2020 kunnen tot 15 februari 2021 alsnog aanspraak maken op het Noodfonds. Het Corona Noodfonds gaat over het jaar 2020. Van het begin van de Corona crisis tot en met 31 december 2020. Meer informatie staat op www.dalfsen.nl/coronanoodfonds. Hierop staat ook een beslisboom om te kijken of een maatschappelijke instelling recht heeft op het Corona Noodfonds.

“We merken dat een aantal maatschappelijke instellingen het ontzettend moeilijk heeft. Wij willen ze met de komst van het Corona Noodfonds op weg helpen om de activiteiten voort te kunnen zetten. Deze instellingen hebben een grote maatschappelijke impact en die willen we als gemeente niet verloren laten gaan. Dit is de laatste mogelijkheid om aanspraak te maken op het noodfonds over 2020”

aldus wethouder Ruud van Leeuwen. De gemeente streeft ernaar voor 1 april 2021 duidelijkheid te geven over de ingekomen verzoeken.

- Advertisment -

Meest Populair